Segertavlor

Vi levererar Segertavlor från Solänget, Dannero, och Lycksele. Nedan ser du ett par standardformat. Har du andra önskemål om format eller innehålll kontakta oss så ordnar vi naturligtvis det.

Du kan beställa tavlorna direkt här på hemsidan och då levererar vi mot faktura. Det går också bra att ringa in beställningen till Åsa 070-214 07 25. Mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. fungerar också.

Alla priser är exkl. moms och frakt. 

För att hålla fraktkostnaden nere kan vi ofta ordna leverans av tavlorna till din närmaste travbana genom att skicka med tunerande ekipage från Solänget .

Beställa online

Vi har länge haft problem med den minimala wehshopen på den här sidan. Nu testar vi en ny lite mer avancerad webshop som vi hoppas skall vara enklare att använda. Du hittar den i menyn uppe till höger.

Shop intern 300

 När ni öppnar webshopen går det att beställa de tavlor som ni ser exempel på nedan.

All betalning av beställningar online sker mot faktura. Du behöver alltså inte vara bekymrad för att hantera kontokort på Internet när du handlar hos oss.


 Segertavla standard.

140818 Lopp3 Mellby Toker std

 

Standard Segertavla 300x400 eller 200x300 (A4) med svart träram.

Plats för 2 bilder (målbild och prisutdelning/defilering)  samt resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segertavla "kollage"

140921 Lopp8 Caramella BF kollage

 

Segertavla "Kollage" 300x400 med svart träram.

Plats för 3 bilder (målbild och prisutdelning/defilering)  samt resultat.

Den här formen av tavla har i princip obegränsade möjligheter när det gäller utformningen. Om du har egna ideér eller önskemål kontakta oss i samband med beställningen så kommer vi överens om det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webshop