Media service

Bildarkiv för media och travbanor

Som service till media och andra travbanor kan vi erbjuda ett bildarkiv med fullupplösta bilder från Solänget, Dannero, och Lycksele som vi uppdaterar kontinuerligt. Fokus på bilderna i arkivet är målgångsbilder och prisutdelning. Det finns i nuläget inte så många heatbilder på enskilda hästar tillgängliga där.

Under tävlingarna har vi som mål att ladda upp målgångsbilder till arkivet med ca: 2 lopps eftersläpning och att samliga lopp finns där innan vi lämnar banan. Från arkivet kan man ladda ner de fullupplösta bilderna för direkt användning. 

 Om ni är intresserade av tillgång till arkivet kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-604 38 45.

 Vi har ju naturligtvis en uppsjö med bilder som inte läggs upp i ovanstående arkiv. Kontakta oss om ni har behov utöver det som finns i arkivet så kollar vi i vårt lokala arkiv om vi har den bild ni söker. Samma sak om ni har behov av bilder på någon speciell häst, kusk eller annat som ni känner till i förväg. Kontakta oss så ordnar vi de bilder ni vill ha.

Webshop